Jdi na obsah Jdi na menu
 


Jana

30. 8. 2020

Někdo zvoní. Jdu otevřít. Jsi to Ty. Krásná, upravená, moc hezky oblečená. Taková, jak se mi líbíš, jak jsem Tě viděl hned poprvé. Nic extravagantního a příliš jednoduše dráždivého. Světle modré, oprané jeansy pěkně do pasu, snad o půl čísílka menší, proto Ti tak nádherně sedí, zdůrazňují boky, zadeček a na jeho klenutí jsou ty kapsy s oblým zakončením jako třešnička. Nádherně podtrhují tvar Tvojí prdelky, té prdelky, kterou mám tak rád.

Máš blůzičku na knoflíčky z hladkého bílého poloprůsvitného materiálu, je hezky projmutá, bez rukávků, takže zdůrazňuje horní křivky, kde vynikají krásná prsíčka. To vše dokresluje elegantní límeček, přes který Ti plynou vlasy na ramínka. Možná by se dalo říct vlastně takový top, ale v ženské módě se tak nevyznám, rozlišuji jen věci, které jsou mi esteticky příjemné a ty méně příjemné. Toto je esteticky vyladěný celek, který ještě umocňuje barva opálené pleti.

Přicházíš se omluvit za ráno, kdy jsi byla vzpupná do telefonu a vyhrožovala jsi koncem našeho vztahu. Odpoledne jsi už psala po sms smířlivěji. Není to poprvé, ale vždy je to pro mě adrenalin, protože nevím, kdy Ti jde o hru a kdy se doopravdy něco děje. Ale kdybys byla putička bez fantazie, nikdy bych s Tebou nemohl prožívat tak opojné chvíle plné rozkoše, milostných výkřiků a slastného chvějivého vyvrcholení při našich erotických hrách.

Ale já teď už o tom nechci mluvit, nechci nic slyšet. Chci si s Tebou pohrát, pohrát si s Tvým tělem.

Stojíš přede mnou a chceš přeci jen něco říct. Vůbec Ti nedám příležitost a významně Ti položím prst přes rty, ty lehce našpulené rty, které prozrazují, kolik je v Tobě, i přes Tvoji orientaci subinky, ženy.

Z mého výrazu a kroucení hlavou okamžitě chápeš, že musíš mlčet. Teď vnímáš už i moji druhou ruku, která zatím byla za zády. Ale to už Ti do úst vkládám kuličku latexového roubíku a upravují pásek tak, aby mezi rty správně seděl a dobře plnil svoji úlohu. Také Ti hned odrnuji vlasy z krku a zapínám vysoký kožený obojek. Za jeden z kroužků na obojku navlékám prst a odvádím Tě tak do pokoje, kde je již na podlaze připravena žíněnka s mnoha pouty na ruce i nohy. Tvůj zrak na okamžik spočívá i na zvláštní stoličce která má místo sedáku vyšší polštářek potažený černou kůží, stejnou jako žíněnka.

Je Ti jasné, že jsem si pro Tebe přichystal něco nového, že jsem Tě čekal, a to Tě teď už skutečně lehce zaskočí a rozruší. Tvému mumlání do roubíku a pohazování hlavičkou ale nepřikládám žádný význam. Pevně si Tě přidržuji za zápěstí, abys věděla, že jsem rozhodnutý Tě nikam nepustit a jen poslušností můžeš něco docílit.

Když mi svýma rukama zkoušíš bránit v rozepínání blůzičky, sice lehce, ale s jasným signálem Tě přes ně plesknu. Vzdáváš to a blůzka jde dolů a končí pohozená opodál. Stáčím Ti ruce dozadu na prdelku - "Nech!" Stojíš nehnutě, i když se pár kroků vzdálím pro koženou kuklu s maskou přes oči. Roubík musím uvolnit, když Ti hned nasazuji kuklu. Sedí dobře, sám jsem ji šil, a proto, že je na míru není třeba tradičního šněrování, ale těch pár centimetrů, aby byla pěkně vypnutá na Tvém obličeji zvládá i zip. Vracím Ti roubík do úst a opět dotahují jeho řemínky. Maska Tě tak fascinovala, že jsi se neodvážila za tu chvilku bez něho říct ani slůvko. Vůně upravené kůže svírající tvůj obličej i celou hlavu Tě v kombinaci s nastalou tmou silně dráždí.

Oběma rukama bezohledně, mačkám krajkové košíčky Tvojí podprsenky krásně vytvarované oblými a pevnými kůzlátky uvnitř. Už když jsem Ti dával roubík a nasazoval obojek, všímal jsem si jak přes ten poloprůsvitný materiál blůzičky, kterým jsi vlastně tak nenuceně, a přitom rafinovaně nechala vyniknout kráse své luxusní podprsenky, a i přes její temně rudou krajku a satén je vidět vztyčené hroty bradavek. Krásný kousek prádélka. Zapínání vpředu mezi košíčky, moc Ti sluší. Plné dlaně Tvých koziček i půvab prádla už začínají působit i na mě. Ale to Ti nechci dát znát. Je příliš brzo. Také ale nechci nechat vyprchat Tvé počínající vzrušení. Vsouvám ruku po bříšku za tvé jeansy naštěstí jsou také elastické a je jasné proč Ti tak nádherně sedí. Pokračuji, až cítím lem kalhotek. Nevsunu ji do nich, ale naopak, dám pozor, abych sjížděl po tom krásném materiálu, jakým elastický satén jen. Cítím i krajkové vsadky a je mi jasné, že jde o soupravičku s podprsenkou.

Přeci jen Ti musím trochu porozepnout jeansy, abych mohl zajet až tam, kde se před chviličkou v nádherně vyplněných kalhotách rýsovaly dva souběžné polštářky Tvojí kundičky. Prsty mi po tom luxusu nádherně kloužou a omak takového materiálu, ještě k tomu teplounkému a vlhnoucímu od Tvé kočičky na mě také silně působí a cítím, jak mi stoupá teplota. Zajíždím hluboko mezi Tvé nohy, vlastně až na zadeček a zpátky. Když mám prst mezi těmi měkounkými polštářky, tlačím látku do štěrbinky, a zatímco mi snad nalévající se pysky leží na prstech, prostředníkem v ní při tom posouvání nahoru a dolů, kmitám a cítím jak i přes zábranu kalhotek se Tvá skulinka pootvírá. Dokonce jsi maličko povolila kolínka, aby to tak bylo a nemohu si nevšimnout, že Ti roubík brání, aby bylo více slyšet Tvé první slastné sténání, které prozrazuje narůstající vzrušení. Heboučký materiál kalhotek se mi začíná lepit na prsty a dává mi tak znát, jak krásně bude provlhlá Tvá kundička. Přehrnuji Ti jeansy ke kolenům a dál na kotníky. Musíš postoupit a nechat je za sebou.

Znovu sjíždím celou dlaní po Tvém bříšku a jak cítím štěrbinku, hned do ní prostředník nechám klouzat. Je pootevřená, cítím, jak voní. Teď není pochyb, že je mokrá. Ruka a prsty mi po ní nádherně kloužou i díky tomu, že je do hlaďoučka vyholená. Tak, jak to máš nakázané. Projíždím až hluboko dozadu a krouživým pohybem prsteníku objíždím zadní dírku. Ale jak stojíš, nejde to moc dobře. Pomalu se vracím, vytahuji Ti ruku z rozkroku a hladím Tě z vnější strany po stehýnkách, až nahoru na boky a pak oběma rukama najednou rychle beru za okraj kalhotek a prudce Ti je stahuji dolů. Skoro jsi se lekla. Chtěl jsem to. Postavím se a podobně přehrnu současně okraje obou košíčků podprsenky a pustím kůzlátka ven. Mačkám je, objíždím jazykem okolo bradavek a pak je rty saji a natahuji, abych je opět obkroužil. Rukou sjíždím mezi kozičkami, okolo pupíku, přes bříško zase mezi ty krásné nožičky, do klouzající skuliny, abych jí pohonil.

Přeruším ale tu hru, znovu na chviličku uvolním roubík a překvapím Tě otázkou: "Dáš mi sama, nebo si Tě mám vzít?"

"Vzrušil jsi mě, ano, ale dnes bych potřebovala být dřív doma."

"Ale já Tě chci!" Když nejsi pokorná a poslušná, nedá se nic dělat."

Předpokládám, že Tvé vzrušení už nechceš nechat rozplynout a abys mě provokovala a já Ti dal vyzkoušet tu novou výbavu, schválně mě dráždíš předstíraným odporem. Znovu Ti vkládám kuličku roubíku do otvoru masky, který ohraničuje Tvá ústa a znovu zajistím řemínky, aby správně držel na určeném místě.

"Stůj tady, ani se nehni!" Zkouším být důrazný. Ze skřínky s pomůckami beru důtky, bičík, pár gumových lékařských rukavic, tubičku s vazelínkou, svíčku ze včelího vosku, zápalky a také lahvičku príma olejíčku. Dávám si to vše na stolek vedle žíněnky. Pak se vracím k Tobě. Rozepnu sponku podprsenky, shodím Ti ramínka a zbavím Tě toho kousíčku půvabné výbavičky úplně. Stojíš přede mnou nahá. Pár okamžiků si jen tak vychutnávám Tvůj půvab. Ale rychle si uvědomuji, že se nemohu kochat příliš dlouho.

"Stůj na místě!" Pokyvuješ hlavinkou v odevzdaném souhlasu. Přináším si pár nových černých punčoch se samodržícím lemem. Vyzouvám Ti tvé rozkošné letní pantoflíčky. Sundávám Ti masku z očí, jsi lehce dezorientována náhlým přívalem světla. Postrčím Tě dva kroky zpět a lehkým tlakem na ramínka Tě usadím na pohovku. Hodím Ti do klína punčochy - "Natáhni si je!" Poslušně plníš příkaz. Nejprve jednu, sroluješ jí až ke špičce a s propnutou nožkou jí opatrně vsouváš. Navlékáš přes nárt, patičku, kotník, lýtko, je to hezké Tě při tom sledovat. Pomalu a opatrně punčošku přetahuješ přes kolínko, pak celou nožku propneš dopředu a povytáhneš punčošku až nahoru na stehýnko. Opakuje se to s druhou nožičkou. Stoupneš si a ohneš se ke kotníkům a s lehkým tlakem na nožku a pohybem nahoru urovnáváš tu pavučinku na svých nožičkách tak, aby nikde nebyla pokrčená místečka. Víš dobře, co mám rád a proč jsem vybral punčochy přeci jen pevnější a s opravdu vysokým obsahem lycry. Vím, jak Tě vzrušuje, když příjemně tisknou Tvé nohy. Prokrvují je tak a také pomáhají lepšímu prokrvení i v pánevní oblasti, což už Ti samo přináší lehké vzrušení.

Ještě povytahuješ lem punčoch výš, skoro až tam, kde končí stehna. Jak lem pouštíš, lehoučce to mlaskne, když silikonové proužky přichytávají na hlaďoučká stehna. Lehká kontrola, zda jsou na obou nohách ve stejné výšce. Vidím, že to lepší nemůže být. Celá ta procedura mě přitahovala, nemohl jsem přerušit svůj pohled. Mé vzrušení zase o kousek narostlo.

"Sedni si a seď!" Zavelím, Ty uposlechneš a já jdu pro černé kožené baletky, které ti končí až pod kolínky a na Tvých nohách v punčochách, ale i bez nich, se mi tak líbí. Myslím, že i Ty je máš taky ráda, protože nohu svírají a propínají. Vlastně až nahoru a dávají tak pocit, který Tě také vzrušuje.

Beru ti nohu za kotník a nazouvám nejdříve jednu a pak i druhou baletku. Jsou nové, měla jsi je zatím jen párkrát, a tak jejich kůže ještě pořád voní. Tvé nožky jsou teď propnuté opravdu jako baletky na špičkách.

Přináším pevný, na míru vypracovaný černý kožený korzet. Šněrování je hodně povolené. Držím Ti ho skoro u kotníků. Přidržuješ se mě za rameno a vsouváš do něho jednu nohu a hned druhou. Udržet rovnováhu v baletkách není vůbec snadné. Přetahuji Ti ho přes stehna, na bocích trochu vázne, ale povolí a již je nahoře. Má pouze opěrky pro ňadra, ale ta zůstanou odhalená, vztyčená. Kontroluji, zda je šněrování ve středu Tvých zad. Jako má subinka tohle musíš trpět, i když osobně máš raději čistou nahotu, třeba jen doplněnou obojkem a pouty. Taky se mi tak líbíš, ale teď Tě chci prostě takhle. To mě vzrušuje více. Nejvíce pak, když máš na sobě druhou kůži, tu latexovou. Ale na to dnes není dost času.

„Tady se pevně rozkroč a drž!“ - Přivádím Tě mezi zárubně dveří.

Začínám utahovat šněrování. Chvíli to trvá, neobejde se to bez toho, abych Tebou cukal, jak pevně dotahuji okraje s dírkami až k sobě. Tiskne Ti hrudník a omezuje dýchání. Vyniká úzký pas a přechod ve zdůrazněné boky. I prdelka je teď zdůrazněná, ta Tvá nádherná prdelka. Celá jsi nádherná, pomyslím si. A je to pravda.

„A teď si připni podvazky! To už zvládneš sama.“

Plníš příkaz a zkušenou rukou zapínáš postupně všechny čtyři pásky podvazků. Vpředu jdou středem stehen, vzadu jsou projmuté do oblouků kulaťoučkými křivkami zadečku. Oba ty pohledy jsou nádherné.

Chytím Tě nad loktem za ruku a postrkávám směrem k žíněnce.

"Tady si klekni! A na všechny čtyři, opřít o lokty! Zadek nahoru! Nohy víc od sebe!“

Usměrňuji Tě do míst, kde jsou řemínky pout na kotníky. Beru Tě za kotník a nohu si přidržuji na potřebném místě a hned řemínek na kotníku zapínám a ten u kolení jamky také. Stejně tak u druhé nohy, ale tu už musím posunout více. Teď klečíš s kotníky poměrně hodně od sebe a Tvá kundička se tak na mě nádherně usmívá.

Stejně Ti upnu zápěstí, takže i ruce máš od sebe. Je to stabilní poloha.

Podsunu pod Tebe stoličku, tak, aby byla tam, kde končí hrudník a začíná bříško. Nohy stoličky jsou zasunuté v pokovených otvorech v žíněnce. Je jich tam mnoho ve dvou řadách, aby vždy bylo možné fixovat nejlepší polohu. Také stolička má regulovatelné nohy, ale je jasné, že Tě mám v oku a je nastavená správně, takže bříško spočívá na polštářku, kterým je stolička opatřena.

Poutám Tě širokým řemenem v pase a Ty doléháš na polštář a stoličku. Polštář je přiměřeně tuhý, ale přesto jen tak, aby dobře bránil otlakům. Poplácávám Ti rukou prdelku vyklenutou nahoru.

Poloha, v které jsi mi nyní vydána, Ti neumožňuje příliš volného pohybu. Ale jak Tě plácání vzrušuje a Ty se přeci jen při každém plesknutí mé dlaně o jednu z Tvých půlek maličko pohneš, je patrné, že vrchní díl stoličky, ke kterému Tě řemen poutá je výkyvný, což Ti právě jen přesně omezený pohyb přeci jen dovoluje.

Přistupuji k Tobě a povoluji řemínek roubíku, vyndávám Ti ho a odkládám na stolek.

„Děkuji Pane.“ Ale já vím, proč jsem se tak rozhodl.

Beru důtky, odhaduji nejlepší vzdálenost, takže udělám úkrok dozadu a první šlehnutí dopadá na Tvůj vystrčený zadek. Vzdálenost je správná, takže vlastně jen konečky pleskají o kůži na Tvojí vyšpulené prdelce. Ale obcházím v půlkruhu za Tebou, a i delší částí řemínků Tě promrskávám. Samozřejmě ne surově, ale důrazně ano. Znám míru, kdy jde o Tvé vzrušení. Také důtky jsou voleny tak, aby jejich řemínky nebyly příliš tuhé a nepůsobily ani při odvážnějším použití příliš drastickým účinkem, ale cítit být prostě musí. Přesto se na Tvém zadku objevují první růžové proužky.

Ještě Tě promrskám i mezi stehy a přes kundičku. Každý dopad řemínků doprovází Tvé syknutí. Po pár desítkách vteřin už ale přechází vzrušené výkřiky a steny. Při každém dopadu řemínků na víc a víc vzrušovaná místa.

"Teď už budeš poslušná holka?" "Ano, ano, Pane!"

"Aby sis to dobře pamatovala, musíme ale tuhle lekci dokončit!"

Otvírám lahvičku s olejem nechávám pár kapek skanout na Tvoji prdelku a kundičku. Pěkně olej roztírám a částečně vmasírovávám do Tvojí kůže. Nezapomínám ani na kundičku a okolí zadní dírky.

„Jsi v zadečku hezky čistá, připravená?“

„Ano Pane, jak mám nařízeno.“

„Tak to je dobře, tak to má být.“

 Nemohu odolat a obě dírky pěkně masíruji.

Další vlna Tvých vzdychů, jako odpověď na mé prsty klouzající v otevřené škvírce, po klitorisu i vstupu do jeskyňky, mi dávají opět jasnou odpověď o Tvém vzrušení.

Zapálím svíci a horký tekoucí vosk nechám kanout na pokožku Tvého zadku a také několik kapek přímo tam, kde prdelka přechází v okolí kundičky a na pysky. Při každém dopadu kapky horkého vosku se prohneš, jak Ti jen pozice dovolí, snad se i chvěješ, ale Tvé steny mi zní jako - "Ano, ano, ještě."

Chvíli pokračuji, ale pak svíci sfouknu a odložím. Znovu Ti lehce promasíruji obě dírky.

Navléknu si latexové rukavice. Při jejich natahování, jak guma charakteristicky mlaská, když se natahuje, aby správně a těsně seděla, jsi zpozorněla. To už Ti ale latexovým povrchem rukavic přejíždím po bocích, po kůži korzetu to vcelku pěkně klouže, až nahoru ke kozičkám, které dlouho zahálely. Beru mezi prsty vztyčené bradavky a žmoulám je a masíruji. Tvrdnou při tom. Dráždím i jejich okolí na citlivých dvorcích a dál a promačkávám celé kozičky. I kozičky jsou hezky vzrušené a prokrvené, čehož je dokladem teplo, které vnímám i přes rukavice.

Přejíždím na volné časti bříška, tam kde nespočívá na polštáři. A zespodu až na Venušin pahorek, až na kundičku. Lépe to ale jde zezadu, a tak jí rukou v rukavičce zase opakovaně pěkně prohrábnu. Jde to báječně, jak je mokrá a promazaná. Stojím za Tebou a minutku se kochám tím pohledem. Nožičky v černých punčoškách, kontrast jejich širokého krajkového lemu na konci stehen s jejich pokožkou, široce rozevřený vyšpulený zadek a uprostřed toho všeho pootevřená jeskyňka, jako rozvíjející se poupě nádherné růže. S chutí bych jí lízal, ale chci Tvé smysly ještě více vydráždit. Proto prsty Tvoji buchtu ještě více rozvírám a celou projíždím nahoru a dolů a pak zasouvám prostředník přímo do dírky a objíždím jím její stěny a šukám ji s ním dovnitř a ven. Přidám i ukazovák, je tak akorát na dva prsty připravená. Trošku sebou meleš ale jde Ti to jen ve směru pohybu mých prstů v Tvojí jeskyňce. Víc Ti připoutání nedovoluje. Stupňuje se tvé vzrušení a na okrajích štěrbinky přibývá kapiček růžovo bělavé šťávičky i sílí její vůně. Nemohu se na to nezúčastněně dívat, musím ochutnat. Pokleknu si za Tebe a protahuji Tě jazykem. Vzrušuje mně to. Rty a část tváří mám od Tebe tak nádherně provoněné a jak Ti bořím obličej mezi nohy, abych mohl co nejhlouběji, víc a víc se mi Tvá šťáva roztírá po obličeji. Vousy Tě dráždím v roztoužené škvírce.

Sténáš. A pak, že tohle nemusíš…

„Tohle se Ti líbí?“ "Ano Pane, ano!“

Nicméně já ji lízat a sát přestávám a znovu Ti tam zasouvám ukazovák s prostředníkem, ale tak, že palcem promasírovávám dírku do prdelky. Kroužím kolem ní v menších a menších kroužcích a zasouvám Ti palec dovnitř. Prsty Tě tak šukám v obou dírkách.

"A co tohle? To se Ti taky líbí Ty malá děvko?!"

"Ano, ano, Pane. Líbí se mi to. Moc."

Dlouho jsem si tenhle okamžik představoval a doufal, že takhle probíhat bude, že se Ti to bude líbit, že budeš mokrá, vzrušená rozechvělá, že už nebudeš chtít zastavit.

I mé vzrušení je veliké a začínám tvrdnout. Rozepínám kalhoty a vysvlékávám se z nich. Hned ale zas pokračuji v projíždění obou tvých dírek prsty. Opět to přeruším jdu k Tobě a podávám nalévajícího se ptáka Tvým ústům. Bez odepírání si ho bereš a pohyby hlavou ho pěkně kouříš. Držím tě za ohon vlasů a pomáhám Ti s pohyby. Přitahuji si tě proti sobě a jsem hluboko v tvých ústech. Pták mi nabíhá ještě víc a je připravený. Tvrdý a zmáčený tvými slinami. Tvoje dírky jsou také připravené.

"A teď si Tě vezmu, jak jsem Ti slíbil!"

Vracím se k voňavému rozevřenému úsměvu Tvé kundy a vsouvám se dovnitř. Je nádherná, těsná jeskyňka mladí dívky.

Přehrnuje se mi předkožka až úplně dolů a žalud se začíná třít o horké stěny Tvojí pochvy. Naše sténání se chvílemi mění v souzvuk, ve dvojhlas těch, kterým takový sex vyhovuje, kteří to tak mají rádi. Chytám se Tvých boků a přitahuji si Tě za ně proti sobě a zase odsouvám a znovu a znovu takřka vyjíždím ven, abych se do ní mohl znova a znova nořit, až co tato pozice dovolí.

Je hebká, horká, krásně mi v Tobě jezdí, a přitom, že ji máš tak nádherně úzkou mě celá obepínáš a tiskneš. Zrychluji a zpomaluji. Nechávám ho vyjet až ven a že jsi už rozjetá, což mi Tvé výkřiky dokládají, pak ho do Tebe celkem prudce znovu vrážím. Chvíli projezdím a pak znovu ven, chvilinku nechat a šup zpátky. Přináší mi to úžasné vzrušení. I když mozek říká něco jiného, musím si vůlí poručit, abych na moment přestal. A tak to nádherné šukání přeruším. Skoro se třesu vzrušením a vyvrcholení bylo opravdu blízko. Ale chci Tě píchat dál. Navléknu si latexový návlek s desítkami bodlin a znova ho do Tebe vrážím. Tvůj skoro nekontrolovatelný vzrušený křik jasně odpovídá, rychlými pohyby nechávám bodlinám hrát na stěny Tvé kundy. Plácám Tě po půlkách, rozvírám je rukama, jak jen to jde a tvrdě Tě píchám.

Přerývaně tlumeně křičíš, ale není ti rozumět, jako by vypadávaly slabiky. Cítím, jak se chvěješ.

Vyndávám ho z Tvojí kundy a nasazuji na zadní dírku. Ta se sice už zavřela, ale při mírném tlaku opět hezky povoluje. Sténáš, ale není v tom ani bolest, ani odpor.

Vtlačuji ptáka do té rozkošné otevírající se dírky.

Pomalu tam a zpět. Zrychluji a už Tě celkem tvrdě píchám.

"Tak co ty malá děvko, takhle se Ti to líbí, takhle jsi to chtěla? Máš ráda, když Tě mrdám?"

„Ano Pane, jsem děvka! Jsem Vaše kurva na mrdání!“ Ale dál už neodpovídáš, už nemůžeš. Ztrácíš kontrolu a Tvému projevu dominují steny a výkřiky.

Ne, Ty nejsi děvka, jsi má láska, ale vím, že když jsi silně rozrušená, krásně se mi uděláš, když Ti tak říkám. Že jsi se mi sama přiznala, jak moc Tě to vzruší. A nejsi sama …

Zatím, co mi ozvěna mých slov dokončila vyvrcholení a horké semeno proudí do tvé prdelky, do chvějící se dírky, jak se chvěješ celá, tvé doznívající steny mi potvrzují, že jsi také prožila to, co máš tak ráda.

Okamžiky rozkoše. Slastné vlny proudící tělem.

Kapičky z kundičky dopadající do loužičky, která se pod tebou vytvořila na žíněnce, to také potvrzují.

Nezlobím se, ta kalužinka je odměnou i pro mě.

Žádná jiná mi nikdy takové chvíle bez předsudků, bez masek nedala. Kde jsi byla tak dlouho? Tolik jsem Tě hledal. Už jsem přestával věřit, že takového naplnění můžu dojit.

Ale objevila jsi se Ty, nejdříve jako sen. Sen, který jsi mě nechala snít. Naslouchala mým představám a touhám a sdělovala mi Ty svoje.

A teď si je zkoušíme naplňovat tak, aby nám nezevšedněly…

(prisnyjan)

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář